Football Cuppers Last 16 round-up – Del 1/2

Hvilken Film Skal Man Se?

I sidste weekend vendte Cuppers-fodbolden tilbage med 8 colleges, der sluttede sig til de 8 vindere af første runde og producerede 46 mål i nogle spændende opgør. Vi tager et tilbageblik på handlingen, hvor tre kampe blev afgjort med kun et mål, og tre kampe blev afgjort af de frygtede straffespark.

Downing 1:4 Darwin (0:2 HT)

Downing: Matthews, Brodie, Armstrong, O'Connell, Rumun, Churcher, Coombes, Lawrence, Lukasik, Burley, Ingham Subs: Fitton, Beattie

Målscorere: O'Connell

Darwin: Griffith, Dickinson, Hope, Bennett, Worrall, Haigh, Bastos, Wolstenhulme, Gray. Vågn op, Freudenreich

Målscorere: Hope x4

Et erfarent Darwin-hold styrede spillet fra start til slut og udnyttede to dødbolde til at tage spillet væk fra Downing. Downing manglede mandsbjerget Joe Moorcroft-Moran på midterforsvaret, og det betød, at deres sædvanlige taktik med at stille 10 mand op på kanten af ​​feltet og bruge 90 minutter på at rydde kryds kom under lup. De var særligt modtagelige for bolde i feltet, da Darwin overdøvede Downing-målet med delap-agtige kast fra Blues-forsvarsspilleren Wolstenhulme, der overmandede det ungdommelige Downing-hold og lod Chris Hope spille ind med alle fire mål. På trods af sent pres fra Downing, der resulterede i et mål, lukkede det taktisk imponerende Darwin-hold kampen komfortabelt for at tage deres plads i næste runde hjemme mod Pembroke.

Darwin Downing

Darwin bruger nogle Pulis-agtige taktikker... og med ødelæggende effekt!

Kristus ’S 4:4 Churchill AET (Churchill vinde 3-1 på straffe) (2:2 FT, 0:0 HT)

Christ's: Deng, Brown, Blake, Cracknell, Diamante, Reeds, May, Baldock, Hooten, Armstrong, Baron Subs: Duffy, Faure, Hovington

Målscorere: Armstrong, May, Baron, Cracknell

Churchill: Smyth, Waller, Cammack, Evans, Duherich, Holt, Athwal, Berridge-Dunn, Seete, Weller Subs: Weaving, Tan

Målscorere: Rolph x2, Cammack, Weller

Første halvleg startede med, at Churchill ville bygge videre på deres ubesejrede løb i denne periode mod et Kristi hold, der endnu ikke har vundet en kamp. Men med nogle nøglespillere, der kom tilbage for Christ's og tilføjelsen af ​​Blues-kaptajnen på midtbanen, så de dog anderledes ud end holdet, som Churchill komfortabelt slog 4-1 tidligere på sæsonen. I de indledende udvekslinger var spillet skrabet med spil bundet ned på midtbanen. Christ's havde et par lovende træk, for det meste nede til højre, og udnyttede noget svagt spil fra Churchills venstre back. Churchill voksede ind i halvlegen og så ud til at sætte et par chancer sammen, hvor Seete gik tæt på efter en velsmagende udveksling med Rolph omkring feltet. Der skulle dog ingen mål i en ret trist første halvleg.

Anden halvleg begyndte forfærdeligt for Churchill med noget slapt forsvar, der tillod Christs målmand Ian Armstrong bagved at score med en afmålt afslutning over Smyth. Mindre end 5 minutter senere fordoblede Christ's deres føring, da skoledrengens forsvar tillod et langt målspark at blive sparket videre direkte gennem forsvaret, da James May dukkede op for at strøg bolden i nettet med et lækkert chip. Dette ansporede Churchill til livet, som begyndte at udnytte nogle skrøbeligheder i Kristi forsvar. Anført af deres ranglede nummer 11 Rolph, som ved flere lejligheder vendte Christs forsvar ind og ud, skabte de nogle store chancer for Churchill, som blev spildt bort med en kombination af grusom afslutning og egensindige slutbolde. Med 6 minutter tilbage var stillingen stadig 2-0 til Christ's, da Duherich modtog bolden i en fremskudt position nede i højre side for Churchill. En hurtig pil rundt om den plagede Christs' venstre back og et anstændigt indlæg tillod Rolph at svirpe målet over målmanden og i nettet. Churchill stablede frem i jagten på en udligning, og med to minutter tilbage blev der givet frispark på halvvejs til Churchill. Den klassiske taktik med at klumpe bolden ind i feltet viste sig frugtbar for Churchill, da Cammack headede hjem fra Wallers frispark. Fuld tid kom med scoreniveauet på 2 stykker.

Begge hold startede forlænget spilletid med to hold, som troede, at de havde kvaliteten til at vinde kampen, men som alligevel havde glemt, at konditionsniveauerne for en gennemsnitlig college-spiller ville få Luke Shaw til at ligne Mo Farah. Efter cirka 10 minutter faldt en af ​​mange dårlige clearinger fra Churchills venstre back direkte til Kristi kaptajn Baron, som satte ind. Churchill fandt en ekstraordinær ånd til at slå hurtigt tilbage, men udlignede, da Rolph kontrollerede et Duherich-kryds for at afslutte smart i feltet. Med spillere, der kæmpede med krampe over hele banen, blev der i anden halvleg af den forlængede spilletid givet to mål mere, da kampen gik til straffespark. Presset fra en straffesparkskonkurrence i verdens næstældste pokalkonkurrence viste sig at være for meget for 3 af de 4 Christ's-tagere, da Churchill slog deres første 3 straffespark ind og tog kampen 3-1. De går videre til at møde Trinity hall på udebane i kvartfinalen.

Jesus 1:0 Sidney Sussex AET (0:0 FT, 0:0 HT)

Sidney Sussex: Hirsch, Deeley, Makings, Bradly, Cole, Teale Ryda, Grayling, Mahon, Davies, Hugill Subs: Sammons, Ezra, Fotherby

Jesus: Eburne, Peterson, Crawford, Thorley, Robinson, Emerton, Mullertz, O'Loughlin, Ashmead, Anderson, Purcell Subs: Koroye, Meier, Kitching

Målscorere: Koroye

Opgøret mellem 4. division Sidney Sussex og Cuppers indehavere, Jesus, frembragte næsten rundens chok med en meget cagey affære foran et stort publikum. Selvom han var underdog, arbejdede Sidney utrætteligt og satte konstant Jesus under pres på trods af, at hjemmeholdet dragede fordel af store perioder af besiddelse. De regerende Cuppers-mestre så seje og samlet ud, mest på grund af den enorme tilstedeværelse af Jack Thorley, Jesu nye kandidatstuderende og tidligere England U-18 Center Back. Jesus begyndte at lade deres pres fortælle, og 3 fremragende redninger sent på fra Sidney-keeper Hirsch var nødvendige for at sikre, at kampen gik i forlænget spilletid efter at have afsluttet målløst. Forlængelsen viste sig at være ekstremt hård for begge hold med spillere fra begge sider, der bukkede under for krampe. Det blev overladt til Jesu plakat-dreng Mark Koroye, der havde været på bænk i første halvleg, at udnytte. Med sine relativt friske ben bumpede han bolden igennem nogle trætte Sidney-udfordringer, før han egoistisk ignorerede den firkantede bold til en åben mand og rev bolden forbi den fremadstormende Sidney-keeper med omkring 10 minutter igen. En træt udfordring fra en Sidney-forsvarer betød, at han modtog sit andet gule i de døende minutter, da Jesus-målet forblev uproblematisk indtil slutfløjtet. Sidney må holde sig selv med stolthed og skubbe Jesus helt til kanten, på trods af at han er væk hjemmefra og er stærkt i undertal af fansene. En anden dag kunne det have været en anden historie, men jesuanerne går videre og ser efter at nå Cuppers-finalen for tredje år i træk med hjemmekamp mod Robinson i kvartfinalen.

mærke koroye

Mark elsker mål.

Pembroke 6:5 Trinity (3:2 HT)

Pembroke: Weber, Bittlestone, Reland, Hudson, Mellor, Harries, Carroll, Ogier, Oldfield, Nielsen, Pistoja Udskiftere: McMullen, Berenson-Barros, Waghorn

Målscorere: Harries, Ogier, Pistoja, Nielsen (2), Carroll (p)

Trinity: Kakoutas, Dungay, Kehle, Alberman, Lehmann, Park, Nagy, Brocksom, Steve, Bowlby, Apel Subs: Kershaw

Målscorere: Great (3), Bowlby, Apel

Ligesom en tidlig udgave af Windows 95 krævede denne top af (Tompkins) tabelsammenstød 11 genstarter på 90 minutter. Spillet indeholdt så meget drama, at for at undgå, at denne rapport strækker sig for lange, kræves der en vis grad af korthed.

Kick off, mål, hjørne, mål, mål, mål, frispark, mål, halvleg. Mål, mål, mål, worldie, mål, pk, mål.

Kampen endte med fest og tårer og to mål mere end i hele Emile Heskeys karriere.

Kampen vil blive husket for en fantastisk præstation fra Pembrokes JC, et fantastisk hattrick fra Robi Nagy, og for Jonathan Dungay, der bekræftede sin status som den mindst populære fyr i Trinity.

Pembroke marcherer videre for forhåbentlig at producere endnu en goalfest ude mod Darwin i kvartfinalen.

Corpus Christi 2:2 AET Trinity Hall (Trinity Hall vinder 6-5 på straffe) (2:2 FT, 2:1 HT)

Corpus Christi: Kazzizi, Mainzer, Sarfas, Cho, Patten, Crawford, Ellwood, Congdon, Kang, Mackenzie, Worsfold

Målscorere: Mackenzie, Worsfold

Trinity Hall: Bowen, Eto, Engle, Hands, Myers, Li, Willett, Evans, Burton, Jones, Price Subs: Fellows, Daramola

Målscorere: Engle, Daramola

Det var en meget konkurrencepræget kamp, ​​som i det hele taget blev spillet i godt humør. Minnows Corpus mere end matchede deres division 1-modstandere i løbet af hele 120 minutter, og hele forsvaret leverede til tider en imponerende visning under et betydeligt pres. Den plyndrede Rob Crawford var fremragende sammen med resten af ​​midtbanen, som indeholdt en no nonsense Marc Ellwood og den dygtige Jack Congdon, der gjorde sit bedste for at hjælpe Corpus Christi med at holde fast i deres Cuppers-drøm. I sidste ende kunne Corpus anse sig for uheldige ikke at vinde med et rent ud sagt forbløffende offside-kald, der udelukkede et mål i de sidste 10 minutter, mens de stadig var foran 2-1. Listen over andre forpassede chancer antyder dog, at det ikke kun var heldet, der var afgørende; Æren skal gå til Tit Hall, som holdt trykket oppe og forblev rolig, og til sidst kom niveauet. En kamp, ​​der afgøres på straffespark, er altid hård for taberne, og ingen ønskede at se et hold gå ud på den måde, undtagen Tit Hall, som fortsætter med at spille mod Churchill hjemme i kvartfinalerne.