Ingen sejr til Exe i Purple Rain

Hvilken Film Skal Man Se?

Exeters rugbyhelte faldt ved semifinalehindringen i går aftes, da de bukkede under for et hold fra Durham, som nu ser frem til deres tredje BUCS-mesterskabsfinale på tre år.

Den hårdt tilkæmpede kamp mellem de to rugby-kraftværker endte 36-20 til Durham på en grum og regnfuld Durham City Ground.

City Mill håbede på lidt mere fra fotografen

Det betyder, at drengene i lilla vil tage til Twickenham om fjorten dage på udkig efter at vinde BUCS rugby union championship for anden gang på tre år.

Exeters 1. XV rejste til Durham i højt humør efter at have overvundet gamle fjender Loughborough 50-31 på hjemmebane sidste onsdag.

Men tingene startede ikke godt for vores drenge, da de indkasserede et forsøg inden for fire minutter efter kampens start. Et andet forsøg to minutter senere satte Exeter ned med 14-0, før de havde nået at trække vejret.

Et enkelt straffespark til side var der 30 minutter inde i kampen, før Exeter satte nogen meningsfuld point på tavlen, og pausen kom med stillingen 31-10.

Exeter samlede sig efter halvlegen og spiste sig ind i Durham-føringen, da begge sider så mænd synde smidt. Exeter nr. 8 Fraser Bashford fik et forsøg, da han styrtede igennem flere Durham-tacklere for at score under stolperne. Bagspilleren Ali Chrisholm satte flere point på tavlen gennem sin magiske støvle.

Det var dog ikke nok, da Durham holdt fast i de sidste ti minutter anspændt. På trods af Exeters bedste indsats lykkedes det hjemmeholdet at slå kampen ihjel ved at sætte deres kaptajn over til et sidste forsøg.

Durham skal nu spille mod Cardiff Met i finalen på hjemmebane for rugby.